Humbaur

Humbaur prikolice

O nama

o nama

Višenamjenske
prikolice

Besplatne konzultacije

Nazovite ili se javite putem e-maila

Kvaliteta bez kompromisa

S više od 300 modela za komercijalne i male korisnike, Humbaur je jedan od vrhunskih europskih proizvođača prikolica. Inovativni smo i iskusni, prisutni širom Europe i izvan nje.
Kao obiteljska kompanija srednje veličine, znamo da naši kupci moraju raditi svoj posao. Zato razvijamo i izrađujemo svoje proizvode pažljivo i s ljubavlju za detalje i temeljito ih provjeravamo. Inovativne ideje, moderna proizvodnja, jasan fokus na kakvoću i kompetentna i opsežna usluga – to je naša snaga. Snaga, koju ulažemo u našu službu korisnika.

Ulrich Humbaur,
dioničar i menadžer.

Kao proizvođači kvalitetnih prikolica stalno postavljamo visoke standarde. Znanjem stečenim tijekom 25-godišnjeg iskustva u proizvodnji prikolica stvaramo vrijednu sinergiju 3 segmenta. Kvaliteta je vodeći princip naših zaposlenika, kooperanata i dobavljača.

Asortiman Humbaurovih proizvoda uključuje:

  • više od 230 modela prikolica u serijskoj proizvodnji ukupne nosivosti od 750 kg do 3,5 tone.
  • 62 modela teških prikolica u serijskoj proizvodnji ukupne nosivosti od 5 do 40 tona.
  • 3 linije poluprikolica različite izvedbe i 13 modela komercijalnih prikolica ukupne nosivosti do 40 tona.

Više od 420 modela prikolica

420

modela FlexBox kutija

230

o-nama-humbaur

Humbaur - kvaliteta i iskustvo

Višegodišnje iskustvo

Kao jedan od vodećih proizvođača autoprikolica i pooluprikolica, proizvodimo oko 47.000 prikolica godišnje. Od osnutka kompanije proizvedeno je više od 450.000 vozila. Svaka današnja prikolica oslanja se na dugogodšnje iskustvo. Svaki od naših više od 300 modela u serijskoj proizvodnji proizveden je visoko modernom tehnologijom.

Svijest o visokoj kvaliteti

Čvrsta i dugovječna, takva mora biti prikolica. Zato koristimo samo visokokvalitetne komponente i prvoklasnu radnu snagu. Svaki mali detalj provjeravaju naši visoko kvalificirani stručnjaci prije nego prikolica izađe iz našeg dvorišta.

 

Raznolikost i fleksibilnost

Našim kupcima nudimo svestrana i fleksibilna transportna rješenja ukupne nosivosti od 750 kg do 40 tona. Mali prijevoznici kao i komercijalni kupci uvijek pronađu pravo transportno rješenje za svoje različite potrebe

Širok spektar dopunske opreme

Uz standardnu izvedbu nudimo i široki spektar dodatne opreme za svaki model prikolice. Pomoću različitih modula svaki kupac može pronaći prikolicu koja odgovara njegovim potrebama.